Document details

Identification of key odorants on madeira wine, their impact on typicity and el...

Author(s): Ferreira, A. C. Silva cv logo 1 ; Silva, H. Oliveira e cv logo 2 ; Machado, B. P. cv logo 3 ; Marques, C. cv logo 4 ; Albuquerque, F. cv logo 5 ; Camara, J. cv logo 6 ; Hogg, T. cv logo 7 ; Pinho, P. Guedes de cv logo 8

Date: 2008

Persistent ID: http://hdl.handle.net/10400.14/5787

Origin: Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa

Subject(s): Madeira wine; Aroma Extraction Dilution Analysis (AEDA); Maillard related reactions; Formation mechanisms


Document Type Article
Language English
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Related documents



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento EU