Detalhes do Documento

Dominance of Saccharomyces cerevisiae in wine fermentations: secretion of antim...

Autor(es): Albergaria, Helena cv logo 1 ; Branco, Patrícia cv logo 2 ; Francisco, Diana cv logo 3 ; Coutinho, Rute cv logo 4 ; Monteiro, Margarida cv logo 5 ; Malfeito-Ferreira, M. cv logo 6 ; Arneborg, Nils cv logo 7 ; Almeida, Maria G. cv logo 8 ; Caldeira, Jorge cv logo 9

Data: 2013

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10400.9/2395

Origem: Repositório do LNEG

Assunto(s): Saccharomyces cerevisiae; Wine fermentations; Wine microbial interactions ; Antimicrobial Peptides


Descrição
In present work we investigated the antagonistic effect by S. cerevisiae against several wine-related microbial species vis-à-vis the secretion of antimicrobial peptides (AMPs).
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia