Document details

Dominance of Saccharomyces cerevisiae in wine fermentations: secretion of antim...

Author(s): Albergaria, Helena cv logo 1 ; Branco, Patrícia cv logo 2 ; Francisco, Diana cv logo 3 ; Coutinho, Rute cv logo 4 ; Monteiro, Margarida cv logo 5 ; Malfeito-Ferreira, M. cv logo 6 ; Arneborg, Nils cv logo 7 ; Almeida, Maria G. cv logo 8 ; Caldeira, Jorge cv logo 9

Date: 2013

Persistent ID: http://hdl.handle.net/10400.9/2395

Origin: Repositório do LNEG

Subject(s): Saccharomyces cerevisiae; Wine fermentations; Wine microbial interactions ; Antimicrobial Peptides


Description
In present work we investigated the antagonistic effect by S. cerevisiae against several wine-related microbial species vis-à-vis the secretion of antimicrobial peptides (AMPs).
Document Type Conference Object
Language English
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Related documents



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento EU