Document details

Microbiological quality of ready to eat salads

Author(s): Campos, Joana cv logo 1 ; Mourão, Joana cv logo 2 ; Pires, João cv logo 3 ; Silva, Ana Cristina cv logo 4 ; Costa, Carmen cv logo 5 ; Nunes, Heloísa cv logo 6 ; Pestana, Nazaré cv logo 7 ; Peixe, Luísa cv logo 8 ; Novais, Carla cv logo 9 ; Antunes, Patrícia cv logo 10

Date: 2011

Persistent ID: http://hdl.handle.net/10216/61832

Origin: Repositório Aberto da Universidade do Porto

Subject(s): Ciências da Saúde


Description
[abstract] [resumo]
Document Type Conference Object
Language English
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Related documents



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento EU