Detalhes do Documento

Chemical and physical characteristics of fresh subcutaneous fat from alentejano...

Autor(es): Neves, J.A. cv logo 1 ; Eusébio, I. cv logo 2 ; Freitas, A.B. cv logo 3 ; Martins, J.M. cv logo 4 ; Nunes, J.T. cv logo 5

Data: 2004

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10174/3540

Origem: Repositório Científico da Universidade de Évora

Assunto(s): Alentejano pigs; subcutaneous fat; Chemical and physical characteristics


Descrição
The aim of this work was to investigate the evolution of the chemical composition of fatty tissues and its effect on chemical and physical traits.
Tipo de Documento Palestra
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia