Document details

Molecular and thermal characterization of white lupin (Lupinus albus) protein i...

Author(s): Fontanari, G.G. cv logo 1 ; Martins, J.M. cv logo 2 ; Kobelnik, M. cv logo 3 ; Pastre, I.A. cv logo 4 ; Fertonani, F.L. cv logo 5 ; Arêas, J.A.G. cv logo 6 ; Batistuti, J.P. cv logo 7

Date: 2008

Persistent ID: http://hdl.handle.net/10174/3495

Origin: Repositório Científico da Universidade de Évora

Subject(s): DSC; Protein isolate; SDS-Page


Description
In this work differential scanning calorimetry (DSC) and SDS-PAGE techniques were used to study protein isolates from white lupine seeds flour (Lupinus albus).
Document Type Lecture
Language English
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Related documents



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento EU