Detalhes do Documento

Molecular and thermal characterization of white lupin (Lupinus albus) protein i...

Autor(es): Fontanari, G.G. cv logo 1 ; Martins, J.M. cv logo 2 ; Kobelnik, M. cv logo 3 ; Pastre, I.A. cv logo 4 ; Fertonani, F.L. cv logo 5 ; Arêas, J.A.G. cv logo 6 ; Batistuti, J.P. cv logo 7

Data: 2008

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10174/3495

Origem: Repositório Científico da Universidade de Évora

Assunto(s): DSC; Protein isolate; SDS-Page


Descrição
In this work differential scanning calorimetry (DSC) and SDS-PAGE techniques were used to study protein isolates from white lupine seeds flour (Lupinus albus).
Tipo de Documento Palestra
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia