Document details

Microbial ecosystem of traditional dry fermented sausages in Mediterranean coun...

Author(s): Talon, R cv logo 1 ; Lebert, I cv logo 2 ; Lebert, A cv logo 3 ; Leroy, S cv logo 4 ; Garriga, M cv logo 5 ; Aymerich, T cv logo 6 ; Drosinos, E cv logo 7 ; Zanardi, E cv logo 8 ; Ianieri, A cv logo 9 ; Fraqueza, M cv logo 10 ; Patarata, L cv logo 11 ; Laukova, A cv logo 12

Date: 2014

Persistent ID: http://hdl.handle.net/10348/2903

Origin: Repositório da UTAD

Subject(s): traditional dry fermented sausages; Technological microbiota; Spoilage microbiota; Process; Pathogens


Document Type Part of book or chapter of book
Language English
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Related documents



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento EU