Detalhes do Documento

The effect of abiotic stress pre-treatments on quality attributes of fresh-cut ...

Autor(es): Alegria, C. cv logo 1 ; Pinheiro, J. cv logo 2 ; Duthoit, M. cv logo 3 ; Gonçalves, E.M. cv logo 4 ; Coelho, M.T. cv logo 5 ; Martins, M.M. cv logo 6 ; Abreu, M. cv logo 7

Data: 2011

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10400.11/2025

Origem: Repositório Científico do Instituto Politécnico de Castelo Branco

Assunto(s): Fresh cut; Radiation


Descrição
The aim of this study was to evaluate the effects of heat-shock and UV-C radiation stress treatments, applied in whole carrots, on the overall quality of fresh-cut carrot cv. Nantes during storage (5º C).
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia