Detalhes do Documento

Sensory and chemical modifications of wine brandy aged with chestnut and oak wood

Autor(es): Caldeira, I. cv logo 1 ; Anjos, O. cv logo 2 ; Portal, V. cv logo 3 ; Belchior, A.P. cv logo 4 ; Canas, S. cv logo 5

Data: 2009

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10400.11/1952

Origem: Repositório Científico do Instituto Politécnico de Castelo Branco

Assunto(s): Brandy; Chestnut fragments; Oak fragment; Wooden barrels


Descrição
This work evaluated the sensorial and chemical modifications in brandy aged in presence of two types of wood fragments in comparison with a brandy aged in wooden barrels.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia