Document details

Influence of the kind of wood (chestnut and Limousin oak) in the extractives an...

Author(s): Carmona, C. cv logo 1 ; Anjos, O. cv logo 2 ; Caldeira, I. cv logo 3 ; Canas, S. cv logo 4

Date: 2012

Persistent ID: http://hdl.handle.net/10400.11/1393

Origin: Repositório Científico do Instituto Politécnico de Castelo Branco

Subject(s): Portuguese chestnut; Limousin oak; wood extractive; lignin contents


Description
Só está disponível o resumo da comunicação. Influence of the kind of wood (chestnut and Limousin oak) in the extractives and Klason lignin contents of wood fragments used in the ageing of wine brandies
Document Type Conference Object
Language English
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Related documents



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento EU