Detalhes do Documento

Influence of the kind of wood (chestnut and Limousin oak) in the extractives an...

Autor(es): Carmona, C. cv logo 1 ; Anjos, O. cv logo 2 ; Caldeira, I. cv logo 3 ; Canas, S. cv logo 4

Data: 2012

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10400.11/1393

Origem: Repositório Científico do Instituto Politécnico de Castelo Branco

Assunto(s): Portuguese chestnut; Limousin oak; wood extractive; lignin contents


Descrição
Só está disponível o resumo da comunicação. Influence of the kind of wood (chestnut and Limousin oak) in the extractives and Klason lignin contents of wood fragments used in the ageing of wine brandies
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia