Detalhes do Documento

Diversity and selection of wild food plants in six regions of Northwestern Iber...

Autor(es): Pardo de Santayana, Manuel cv logo 1 ; Tardío, Javier cv logo 2 ; Carvalho, Ana Maria cv logo 3 ; Lastra, Juan José cv logo 4 ; San Miguel, Elia cv logo 5 ; Blanco, Emilio cv logo 6 ; Morales, Ramón cv logo 7

Data: 2006

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/699

Origem: Biblioteca Digital do IPB

Assunto(s): Wild edible plants; Quantitative ethnobotany; Portuguese ethnobotany; Spanish ethnobotany; Ethnobotany from the Iberian Peninsula


Descrição
This paper compares the traditional knowledge and use of wild edible plants in six rural regions of the Northwest of the Iberian Peninsula. Five of them are in Spain: Campoo, Picos de Europa, Piloña, Sanabria and Caurel and the sixth is in Portugal, Parque Natural de Montesinho.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia