Detalhes do Documento

Saprotrophic and mycorrhizal will edible mushrooms from Portuguese mycoflora as...

Autor(es): Grangeia, Cátia cv logo 1 ; Heleno, Sandrina A. cv logo 2 ; Barros, Lillian cv logo 3 ; Martins, Anabela cv logo 4 ; Ferreira, Isabel C.F.R. cv logo 5

Data: 2011

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/6206

Origem: Biblioteca Digital do IPB


Descrição
In many countries of central and Eastern Europe consumption of wild growing mushrooms has been preferred to eating of cultivated fungi. Nevertheless, the knowledge of the nutritional value of wild growing mushrooms is limited.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia