Detalhes do Documento

Ochratoxin A contamination of bread – Portugal nationwide survey during winter ...

Autor(es): Duarte, S. cv logo 1 ; Bento, J.M.V. cv logo 2 ; Pena, A. cv logo 3 ; Lino, C.M. cv logo 4 ; Pereira, J.A. cv logo 5 ; Delerue-Matos, C. cv logo 6 ; Oliva-Teles, T. cv logo 7 ; Morais, S. cv logo 8 ; Correia, M. cv logo 9 ; Oliveira, M.B.P.P. cv logo 10

Data: 2009

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/4690

Origem: Biblioteca Digital do IPB


Descrição
Ochratoxin A (OTA) remains one of the most important mycotoxins known, due to its ubiquitous occurrence, wide range of susceptible food commodities and observed toxic effects, in both animals and humans. The reported toxic effects include carcinogenic, nephrotoxic, teratogenic, neurotoxic and immunotoxic.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia