Detalhes do Documento

Pectic polysaccharides from the infusions of P. tridentatum, F. angustifolia an...

Autor(es): Martins, Vitor Manuel Ramalheira cv logo 1 ; Francisco, Vera cv logo 2 ; Cruz, Maria T. cv logo 3 ; Batista, Maria T. cv logo 4 ; Coimbra, Manuel A. cv logo 5

Data: 2013

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/10650

Origem: Biblioteca Digital do IPB

Assunto(s): Pectic polysaccharides; Infusions; Fraxinus angustifolia; Mentha suaveolens; Pterospartum tridentatum


Descrição
In Tras-os-Montes region (Portugal), the small shrub (Pterospartum tridentatum) , the narrow-leafed ash (Fraxinus angustifolia), and the apple mint (Mentha suaveolens) are vegetable species frequently used in the preparation of infusions for medicinal purposes. According to the popular tradition, the infusions prepared from P. tridentatum, F. angustifolia and M. suaveolens protect against diabetes, hypertension, high levels of cholesterol and uric acid.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia