Detalhes do Documento

Inclusion of protein hydrolysates in the diet of white seabream (Diplodus sargu...

Autor(es): Richard, N. cv logo 1 ; de Vareilles, M. cv logo 2 ; Gavaia, Paulo J. cv logo 3 ; Silva, Tomé S. cv logo 4 ; Cordeiro, O. cv logo 5 ; Yúfera, M. cv logo 6 ; Rodrigues, Pedro cv logo 7 ; Conceição, L. E. C. cv logo 8

Data: 2010

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10400.1/4343

Origem: Sapientia - Universidade do Algarve

Assunto(s): Seabream; larvae; protein hydrolysates; skeletal deformities; proteomics


Descrição
In order to investigate the effects of dietary protein hydrolysate on larval skeleton quality and larvae proteome expression, triplicate groups of white seabream (Diplodus sargus) larvae were co-fed from first-feeding onwards with live feed and three microencapsulated diets ir differing only on the molecular weight of their protein hydrolysate fraction.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia