Document details

Effect of high hydrostatic pressure on antioxidant activity, colour, and anthoc...

Author(s): Santos, M. C. cv logo 1 ; Rodrigues, A. cv logo 2 ; Rodrigues, C. cv logo 3 ; Teixeira, N. cv logo 4 ; de Freitas, V. cv logo 5 ; Saraiva, J. A. cv logo 6 ; Nunes, C. cv logo 7 ; Coimbra, M. A. cv logo 8

Date: 2011

Persistent ID: http://hdl.handle.net/10773/7747

Origin: RIA - Repositório Institucional da Universidade de Aveiro

Subject(s): High hydrostatic pressure; Antioxidant activity; Colour; Anthocyanin; Red wine; Wine


Description
Resumo não disponível.
Document Type Conference Object
Language English
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Related documents



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento EU