Detalhes do Documento

CHEMICAL AND PHYSICAL CHARACTERISTICS OF M. PSOAS MAIOR FROM ALENTEJANO PIGS AT...

Autor(es): Neves, J. cv logo 1 ; Martins, J.M. cv logo 2 ; Freitas, A. cv logo 3

Data: 2012

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10174/7020

Origem: Repositório Científico da Universidade de Évora

Assunto(s): meat; Alentejano pig; slaughter weight


Descrição
The present study was carried out to investigate the evolution of biochemical composition and physical traits of the chemical composition and physical characteristics of muscle Psoas major (PM adipose during growth of Alentejano pigs.
Tipo de Documento Palestra
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia