Detalhes do Documento

Heat shock decrease Saccharomyces cerevisiae UE-ME3 survival exposed to nanopar...

Autor(es): Capela-Pires, JM cv logo 1 ; Alves-Pereira, I cv logo 2 ; Ferreira, Rui cv logo 3

Data: 2011

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10174/4149

Origem: Repositório Científico da Universidade de Évora

Assunto(s): ALP; CAT T; DPPH


Descrição
The main objective of this study was to evaluate the effect of temperature in Saccharomyces cerevisiae exposed to nanoparticles of titanium dioxide (NP-TiO2), because there are scarces studies to evaluate the toxic effects of NP-TiO2 in eukaryote cells. S. cerevisiae UE-ME3, wild-type yeast, belonging to the Enology laboratory collection of University of Evora
Tipo de Documento Artigo
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia