Detalhes do Documento

Mead production improvements after using a factorial desing

Autor(es): Gomes, Teresa cv logo 1 ; Barradas, Carla cv logo 2 ; Dias, Teresa cv logo 3 ; Andrade, João Verdial cv logo 4 ; Morais, Jorge Sá cv logo 5 ; Ramalhosa, Elsa cv logo 6 ; Estevinho, Leticia M. cv logo 7

Data: 2011

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/5853

Origem: Biblioteca Digital do IPB


Descrição
ln the north of Portugal, and in particular in Trás-os-Montes region, there is sometimes an overproduction of honey. Mead is one of the possibilities to overcome this problem. However, most of the time, mead is not produced in a standardized, but empirical and handmade form.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia