Detalhes do Documento

Evaluation of the vitro antioxidant activity of three Lamiaceae oten use in Por...

Autor(es): Barros, Lillian cv logo 1 ; Carvalho, Ana Maria cv logo 2 ; Ferreira, Isabel C.F.R. cv logo 3

Data: 2009

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/4482

Origem: Biblioteca Digital do IPB

Assunto(s): Etnobotânica portuguesa; Portuguese Ethnobotany; Lamiaceae; Antioxidant extraction; Lipid peroxidation inibition; Radical scavenging capacity


Descrição
Resumo publicado do poster apresentado no Euro Food Chem XV, 5 a 8 de Julho, Copenhaga, Dinamarca Several ethnobotanical surveys conducted in this Portuguese region have highlighted the use of three particular Lamiaceae. This poster reports the first approach to the antioxidant potential evaluation of these Lamiaceae species often used in Portuguese folk medicine.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia