Detalhes do Documento

Nutritional and nutraceutical composition of two Lamiaceae traditionally used i...

Autor(es): Fernandes, Ângela cv logo 1 ; Barros, Lillian cv logo 2 ; Carvalho, Ana Maria cv logo 3 ; Ferreira, Isabel C.F.R. cv logo 4

Data: 2010

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/3688

Origem: Biblioteca Digital do IPB

Assunto(s): PAM; MAP; Nutritional value; Antioxidants; Lamiaceae; Portuguese ethnobotany


Descrição
Medicinal and aromatic plants (MAP) are highly prized in Portugal. The present work describes the study of nutritional and nutraceutical composition and the antioxidant properties of aerial parts from two Lamiaceae species.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia