"Quantas vezes deixamos de comer uma laranja à noite porque <<mata>>? E quantas vezes não comemos ovos ou camarão por causa do colesterol? Em 50 Super Alimentos Portugueses os nutricionistas Pedro Carvalho e Vitor Hugo Teixeira elegem alimentos produzidos no nosso país e aproveitam para contar a sua história e apelar ao seu consumo, mas também para desfazer mitos e facultar informação relevante. Ao ler este liv...
[abstract] ; [resumo]
Cardiovascular diseases are a major cause of mortality and disability in developed countries, accounting for 39% of deaths. One of the most important factors associated with their onset is a high sodium intake, which increases the risk of high blood pressure. Excessive salt intake is associated with the consumption of processed foods and eating outside home, which nowadays can vary from one to all day meals. Th...
[abstract] ; [resumo]
[abstract] ; [resumo]
[abstract] ; [resumo]
[abstract] ; [resumo]
[abstract] ; [resumo]
Financiadores do RCAAP | |||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |