Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Infusions of Portuguese medicinal plants: dependence of final antioxidant capac...

Gião, Maria S.; González-Sanjosé, Maria L.; Rivero-Pére, Maria D.; Pereira, Cláudia I.; Pintado, Manuela E.; Malcata, F. Xavier

BACKGROUND: Aqueous extracts of most medicinal plants traditionally employed in Portugal (at the ratio of 1 g plant: 110mL water) have been assayed for total antioxidant capacity and phenol content, in order to elucidate their claimed medicinal features. RESULTS: The antioxidant activity was assessed by theABTS•+ method; the ascorbic acid equivalent values ranged from 1.4280 ± 0.1261 g L−1 for avocado (Persea a...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia