Encontrados 12 documentos, a visualizar página 1 de 2

Ordenado por Data

Protective mechanism of xanthohumol against genotoxicity of heat generated comp...

Moura, Cristina; Prucha, Mafalda; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel

[Abstract] ; [Resumo]


Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performan...

Moreira, Patricia; Henriques, Rita; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia

[Abstract] ; [Resumo]


Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydr...

Álvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel


Polycyclic aromatic hydrocarbons formation in different types of charcoal grill...

Viegas, Olga; Pancrazio, Gastón; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia


Exposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amine...

Pinto, E.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.

[abstract] ; [resumo]


Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbon formation in barb...

Novo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.

[Abstract] ; [Resumo]


Heterocyclic Aromatic Amines in Muscle Foods Relevance, Occurence and Mitigation

Viegas, Olga Maria da Silva

Resumo da tese: As aminas aromáticas heterocíclicas (HAs) são consideradas um fator de risco para o desenvolvimento de cancro. A capacidade de formação das HAs em carnes e pescado cozinhados pelos métodos culinários habituais (fritos, assados, grelhados na frigideira, no carvão ou em dispositivo elétrico), mesmo em quantidades muito pequenas (ppb), implicam uma frequente exposição pela população em geral. Nos ú...


Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-fried meat by red wi...

Petisca, Catarina; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia

[abstract] ; [resumo]


Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish

Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia

[abstract] ; [resumo]


Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amin...

Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel

[abstract] ; [resumo]


12 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data




Tipo de Documento



Recurso


Assunto






    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia