Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Thermal inactivation of Listeria monocytogenes from alheiras, traditional Portu...

Felício, Maria Teresa S.; Ramalheira, Rosário; Ferreira, Vânia; Brandão, Teresa; Silva, Joana; Hogg, Tim; Teixeira, Paula

D values were calculated at 55, 60 and 65 °C for five Listeria monocytogenes isolates using alheira (traditional Portuguese sausage) food matrix as heating menstrum. z values were also calculated and combined with internal alheiras temperature profiles during cooking in multiple ways, allowed estimations of percentages of L. monocytogenes survival. Survival percentages estimations showed that except for roasti...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor








Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto









    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia