Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Identification of yeasts isolated from wine-related environments and capable of...

Malfeito-Ferreira, Manuel; Loureiro, Virgilio; Dias, L.; Dias, S.; Sancho, T.; Stender, H.; Querol, A.

www.elsevier.nl/locate/jnlabr/yfmic <p> DOI:10.1016/S0740-0020(02)00152-1 ; The ability to produce 4-ethylphenol from the substrate p-coumaric acid in synthetic media was evaluated for several yeast species associated with wine production.Molar conversion rates as high as 90% were found by only Dekkera bruxellensis, D. anomala and by some unidentified strains isolated from wine-related environments.Other unide...

Data: 2002   |   Origem: Repositório da UTL

1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor








Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto








    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia