Encontrados 2 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Microbial ecosystem of traditional dry fermented sausages in Mediterranean coun...

Talon, R; Lebert, I; Lebert, A; Leroy, S; Garriga, M; Aymerich, T; Drosinos, E; Zanardi, E; Ianieri, A; Fraqueza, M; Patarata, L; Laukova, A

Data: 2014   |   Origem: Repositório da UTAD

Antibiotic Resistance and Virulence Factors among Enterococci Isolated from Cho...

Ribeiro, T; Oliveira, M; Fraqueza, M.J; Laukova, A; Elias, M; Tenreiro, R; Barreto, A.S; Semedo-Lemsaddek, T

Enterococci are ubiquitous microorganisms, found as part of the normal intestinal microbiota of many animals. They can be present in food products, for example, the Portuguese dry fermented sausage chourico. Twenty enterococci were isolated from chourico in two processing units; after identification and typification by conventional-molecular methods, the isolates were screened for virulence factors and antibiot...


2 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data



Tipo de Documento



Recurso



Assunto















    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia