Encontrados 2 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Microbiological, biochemical and biogenic amine profiles of Terrincho cheese ma...

Pintado, Ana I. E.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Pintado, M. Manuela E.; Gomes, Ana M. P.

Terrincho is a Portuguese traditional cheese, bearing a protected denomination of origin (PDO) status, which is manufactured from raw ewes’ milk and ripened for a minimum period of 30 d. The objectives of this research effort were to characterize the microbiological and biochemical profiles of this cheese, manufactured in several dairy farms during the winter cheesemaking season (December through March), and es...


Probiotic Properties of Enterococci – Survival in simulated gastric juice and w...

Pimentel, Lígia L.; Pintado, M. Manuela E.; Pintado, Ana I. E.; Gomes, Ana M. P.; Malcata, F. Xavier


2 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor








Data



Tipo de Documento



Recurso






    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia