Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

The effect of the matrix system in the delivery and in-vitro bioactivity of mic...

Costa, Sara Beirão da; Duarte, Cláudia; Pinheiro, Ana C.; Bourbon, Ana I.; Serra, Ana Teresa; Martins, Margarida Moldão; Vicente, António

In this study, oregano essential oil (EO) was microencapsulated by spray/freeze drying in: rice starch (with/without bonding agents), gelatine/sucrose and inulin. Microencapsulates were analysed for morphology and structure, releasing ability of entrapped EO, as evaluated by diffusion coefficient (D) and bioactivity.

Data: 2010   |   Origem: Repositório da UTL

1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto









    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia