Encontrados 5 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Study of virulence factors in Enterococci isolated from cheese

Pimentel, L. L.; Semedo, T.; Gomes, A. M. P.; Pintado, M. M. E.; Tenreiro, R.; Crespo, M. T. B.; Malcata, F. X.


Survival of potentially probiotic enterococci in the GI tract

Pimentel, L. L.; Matto, J.; Gomes, A. M. P.; Pintado, M. M. E.; Malcata, F. X.; Saarela, M.


Acidifying and aromatic properties of enterococcus strains in ovine and bovine ...

Pimentel, L. L.; Soares, J. C.; Pintado, M. M. E.; Pintado, A. I. E.; Gomes, A. M. P.; Ferreira, A. C.; Malcata, F. X.


Antimicrobial Susceptibility of Enterococci Isolated from Terrincho Cheese

Pimentel, L. L.; Novais, C.; Pintado, M. M.; Gomes, A. M. P; Coque, T.; Sousa, J. C; Malcata, F. X; Peixe, L.


Tolerance of Enterococci to bile salts

Pimentel, L. L.; Pintado, M. M. E.; Pintado, A. I. E.; Gomes, A. M. P; Malcata, F. X.


5 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data




Tipo de Documento


Recurso






    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia