Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Determination of ochratoxin a in wine grapes : comparison of extraction procedu...

Serra, Rita; Mendonça, Carla; Abrunhosa, Luís; Pietri, Amedeo; Venâncio, Armando

A method for determination of ochratoxin A (OTA) in wine grapes is described, using extraction with a hydrogen carbonate and polyethylene glycol (PEG) solution (5% NaHCO3 and 1% PEG 8000), followed by immunoaffinity clean-up and liquid chromatography with fluorescence detection. Validation was made with spiked samples, in levels of 0.05 and 1µg kg−1, with average recovery rates of 76% and relative standard devi...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor






Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia