Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Identification of peptides in traditional and probiotic sheep milk yoghurt with...

Papadimitriou, Christos G.; Vafopoulou-Mastrojiannaki, Anna; Silva, Sofia Vieira; Gomes, Ana-Maria; Malcata, Francisco Xavier; Alichanidis, Efstathios

Two sets of traditional Greek sheep milk yoghurt were produced: the first one (YC) using normal yoghurt culture (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus !10.13 and Streptococcus thermophilus !10.7) and the second (PR) with the same normal culture mixed with Lactobacillus paracasei subsp. paracasei DC412. YC and PR had similar physicochemical properties and proteolysis patterns throughout storage. Both produ...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia