Encontrados 2 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Plant growth bacteria as promoters of Betula pubescens establishment in anthrop...

Franco, Albina R.; Sousa, Nadine R.; Ramos, Miguel A.; Ogando, Natacha; Castro, Paula M.L.


Influence of bacterial dynamics upon the final characteristics

Pereira, Cláudia I.; Graça, João A.; Ogando, Natacha S.; Gomes, Ana M. P.; Malcata, F. Xavier

The microbiological profile in raw milk cheeses is typically characterized by a multitude of microbial groups, with interactions among them throughout ripening that are not fully understood to date. Incidence of undesired microorganisms in raw cheesemaking milk, as is the case of either spoilage or even pathogenic ones, is a common trait in Portuguese traditional cheeses. Hence, they will likely contribute to t...


2 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data



Tipo de Documento



Recurso


Assunto









    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia