Encontrados 5 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Are There Differences in the Type of High-sodium Food Groups and Level of Consu...

Pinto, A.; Violeta, A.; Almeida, A.; Cardoso, I.; Fernandes, M.; Guerra, F.; Guiomar, S.; Nicola, P.; Rocha, E.


Conhecimentos e hábitos alimentares considerando as recomendações para hiperten...

Cardoso, I.; Guerra, F.; Pinto, A.; Alarcão, V.; Fernandes, M.; Guiomar, S.; Nicola, P.; Rocha, E.


Haverá diferenças no tipo de alimentos ricos em sódio e no nível de sódio consu...

Guerra, F.; Pinto, A.; Violeta, A.; Cardoso, I.; Fernandes, M.; Guiomar, S.; Nicola, P.; Rocha, E.


Are Diet-related Factors Associated with Differences in Mean Arterial Pressure ...

Cardoso, I.; Alarcão, V.; Simões, R.; Guerra, F.; Pinto, A.; Nicola, P.; Fernandes, M.; Guiomar, S.; Rocha, E.


EULAR evidence-based recommendations for cardiovascular risk management in pati...

Peters, M. J. L.; Symmons, D. P. M.; McCarey, D.; Dijkmans, B. A. C.; Nicola, P.; Kvien, T. K.; McInnes, I. B.; Haentzschel, H.; Gonzalez-Gay, M. A.

Additional tables are published online only at http:// ard.bmj.com/content/vol69/ issue2 ; Objectives: To develop evidence-based EULAR recommendations for cardiovascular (CV) risk management in patients with rheumatoid arthritis (RA), ankylosing spondylitis (AS) and psoriatic arthritis (PsA). Methods: A multidisciplinary expert committee was convened as a task force of the EULAR Standing Committee for Clinical...


5 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data



Tipo de Documento



Recurso



Assunto













    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia