Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

The use of visible and near infrared reflectance spectroscopy to predict beef M...

Andrés, S.; Silva, A.; Soares-Pereira, A.L.; Martins, C.; Bruno-Soares, A.M.; Murray, I.

Visible and near infrared reflectance spectroscopy was used to predict pH at 24 h (pH24) post-mortem, sarcomere length (SL), cooking loss (CL), Warner–Bratzler Shear Force (WBSF) and colour parameters (L*, a*, b*) in beef cattle samples. Samples from M. longissimus thoracis et lumborum from 30 bulls were aged at 4 C for 1, 3, 7 and 14 days and analysed for pH, SL, CL, WBSF and colour. NIRS calibrations for pH2...

Data: 2008   |   Origem: Repositório da UTL

1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto









    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia