Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Application of an electronic tongue to detect gliadins in gluten-free foods

Peres, A. M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A.; Meirinho, S. G.; Morais, J. Sá; Machado, A. A. S. C.

Celiac disease is an autoimmune-mediated disorder triggered in genetically susceptible individuals by the ingestion of some gluten proteins, namely gliadins. To prevent inadvertent gluten consumption, the Commission Regulation (EC) Nº41/2009 will implement labelling foods as “gluten-free” or “low-gluten content”[1]. The feasibility of an all-solid-state potentiometric electronic tongue to detect the contaminati...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso






    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia