Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Pasture intake improves the performance and meat sensory attributes of free-ran...

Ponte, P.I.P; Rosado, C.M.C; Crespo, J.P.; Crespo, D.G; Mourão, José Luís; Chaveiro-Soares, M.A.; Mendes, I.L.T.; Gama, L.T.; Prates, J.A.M.

Free-range chickens are assumed to consume low to moderate levels of pasture, although the effects of forage intake in broiler performance and poultry meat quality remain to be established. In addition, despite cellulases and hemicellulases being widely used as feed supplements to improve the nutritive value of cereal-based diets for fast-growing broilers, the potential interest of these biocatalysts in the pro...

Data: 2008   |   Origem: Repositório da UTAD

1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto









    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia