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Extracção e Quantificação de Aminas Aromáticas Heterocíclicas em carne por HPLC...

Melo, Armindo Jorge Alves de

Mestrado em Controlo de Qualidade ; MSc in Quality Control


Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-fried meat by red wi...

Petisca, Catarina; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia

[abstract] ; [resumo]


Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish

Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia

[abstract] ; [resumo]


Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amin...

Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel

[abstract] ; [resumo]


Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines in cooked meat ...

Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia

[abstract] ; [resumo]


Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safet...

Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia

[abstract] ; [resumo]


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