Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Antioxidant activity of sugar molasses, including protective effect against DNA...

Guimarães, Carla M.; Gião, Maria S.; Martinez, Sidónia S.; Pintado, Ana I.; Pintado, Manuela E.; Bento, Luís S.; Malcata, F. Xavier

Extracts were obtained from molasses, a byproduct of the sugar industry, via a number of chromatographic steps. Their antioxidant capacity was studied, including the inhibitory effect upon DNA oxidative damage;the phenolic compound profile there of was ascertained as well. Two extracts exhibited significant antioxidant features, expressed by their capacity to decolorize ABTS radical cation and to scavenge hydro...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor








Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia