Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Optimisation, by response surface methodology, of degree of hydrolysis and anti...

Tavares, T. G.; Contreras, M. M.; Amorim, M.; Martín-Álvarez, P. J.; Pintado, M. E.; Recio, I.; Malcata, F. X.

The hydrolysis of bovine whey protein concentrate (WPC), a-lactalbumin (a-La) and caseinomacropeptide (CMP), by aqueous extracts of Cynara cardunculus, was optimized using response surface methodology. Degree of hydrolysis (DH), angiotensin-converting enzyme (ACE)-inhibitory activity and antioxidant activity were used as objective functions, and hydrolysis time and enzyme/substrate ratio as manipulated paramete...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor








Data


Tipo de Documento


Recurso






    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia