Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Maximization of fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by A...

Mussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Silvia; Maltos, Dulce A .F.; Aguilar, Cristóbal N.; Teixeira, J. A.

The conditions of temperature, moisture content, and inoculum rate able to maximize the production of fructooligosaccharides (FOS) and β-fructofuranosidase (FFase) enzyme by solid-state fermentation were established. Fermentation assays were performed using the support material (coffee silverskin) moistened to 60, 70, or 80 % with a 240-g/l sucrose solution and inoculated with a spore suspension of Aspergillus ...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia