Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Effect of different levels of CO2 on the antioxidant content and the polyphenol...

Galvis-Sánchez, Andrea C; Fonseca, Susana C; Gil-Izquierdo, Ángel; Gil, María I; Malcata, F Xavier

Abstract: Pears (Pyrus communis L. cv. ‘Rocha’) were exposed to air or controlled atmosphere (CA) containing various concentrations of CO2: 0, 0.5 and 5 kPa, all with 2 kPa O2. After 4months of storage at 2 ◦C, the fruits were transferred to air at room temperature, and assessed in terms of soluble solids, titratable acidity, pH, incidence of brown heart and flesh browning, phenolic content, vitamin C content a...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor






Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia