Encontrados 8 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Characterization and differentiation of five “vinhos verdes” grape varieties on...

Oliveira, J. M.; Araújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M.; Maia, J. Sousa; Amaral, António J.; Maia, M. Odete

The aromatic profiles of three white grape varieties (Alvarinho, Loureiro, and Avesso) and two red varieties (Amaral and Vinhão) from the Vinhos Verdes region have been established with respect to the monoterpenic compounds, present either in free and in glycosidically bound fractions. Seventeen compounds have been identified and quantified in the free form and 21 in the glycosidically bound form. Loureiro vari...


Characterization and differentiation of "vinhos verdes" grape varieties by terp...

Araújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Pereira, Óscar M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. Odete; Amaral, António J.


Caracterização aromática de vinhos das castas Loureiro e Alvarinho: evolução du...

Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L.



Aplicação de bentonite no tratamento de vinhos da região dos vinhos verdes : an...

Araújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Oliveira, Pedro; Maia, M. Odete


Sensory evaluation of wines with controlled appelation of origin "Vinho Verde" ...

Araújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Oliveira, P.; Maia, M. Odete




8 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data






Tipo de Documento



Recurso


Assunto












    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia