Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Microalgae biomass interaction in byopolymer gelled systems

Sousa, Isabel; Batista, Ana Paula; Nunes, M.C.; Raymundo, Anabela; Gouveia, L.; Cordobés, F.

Microalgae are an enormous biological resource, representing one of the most promising sources for the development of new food products and applications. Pea protein/k-carrageenan/starch gels, interesting vegetarian alternatives to dairy desserts, served as model systems to study the addition of microalgal biomass, its effect, and subsequent rheological behaviour. Spirulina and Haematococcus gels presented a ma...

Data: 2010   |   Origem: Repositório da UTL

1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto












    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia