Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Rheological, textural and microstructural features of probiotic whey cheeses

Madureira, A. Raquel; Pintado, Ana I.; Gomes, Ana Maria; Pintado, Manuela E.; Malcata, F. Xavier

Whey cheeses have been manufactured with probiotic bacteria e viz. Bifidobacterium animalis Bo and Lactobacillus casei LAFTIrL26, from combinations of bovine whey and milk, following protein denaturation at 90 ºC; they were subsequently inoculated (at 10%) with those strains, and homogenized afterwards; additives such as salt and sugar were then incorporated; and the resulting solid matrices were stored at 7º C...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor






Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto












    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia