Encontrados 3 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

From childhood to old age: a qualitative approach to the study of Portuguese ed...

Morais, Cecília; Afonso, Claúdia; Lumbers, M.; Raats, M.

Food in later life has been the focus of research in the past decades, especially in what refers to nutritional status and food consumption. Although biological, psychological, personal and economic determinants in food choice are well known, the relationship with the cultural environment has been less explored. Cultural rules determine daily and weekly sequence of meals, time and type of meal, what constitutes...


Hábitos alimentares de idosos portugueses: Uma perspetiva da evolução ao longo ...

Morais, Cecília; Afonso, Claúdia; Lumbers, M.; Raats, M.; Almeida, Maria Daniel Vaz de

[abstract] ; [resumo]


Escolha alimentar e fatores determinantes em idosos europeus

Morais, Cecília; Oliveira, Bruno; Afonso, Claúdia; Lumbers, M.; Raats, M.; Almeida, Maria Daniel Vaz de

[abstract] ; [resumo]


3 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento



Recurso


Assunto






    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia