Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Relevant principal component analysis applied to the characterisation of Portug...

Martins, Rui C.; Lopes, Victor V.; Valentão, Patrícia; Carvalho, João C. M. F.; Isabel, Paulo; Amaral, Maria T.; Batista, Maria T.; Andrade, Paula B.

The main purpose of this study was the characterisation of ‘Serra da Lousã’ heather honey by using novel statistical methodology, relevant principal component analysis, in order to assess the correlations between production year, locality and composition. Herein, we also report its chemical composition in terms of sugars, glycerol and ethanol, and physicochemical parameters. Sugars profiles from ‘Serra da Lousã...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor










Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia