Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Bacteriocinogenic activity of Enterococcus faecalis strains from chourico, trad...

Laukova, Adrea; Fraqueza, Maria João; Strompfova, Viola; Simonova, Monika Pogany; Elias, Miguel; Barreto, António

Enterococcus faecalis isolates from chourico (traditional Portugal fermented sausage) were studied here with the main impact on bacteriocin production. In bacteriocin-producing strains phenotypic antibiotic profile was tested to check if they are sensitive or resistant. Lactic acid production ranged from 0.581 mmol/L up to 0.783 mmo/L. Enterococci grew sufficiently in the medium with 1% concentration of oxgall/...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia